Aktuális Euro árfolyam

Nem csak kizárólag a tőzsdegurukat érinti az euro árfolyam, köztudottan többezer embernek van (még) deviza alapú hitele, de a külföldön vagy a külföldi online shopokban vásárolt termékeket euroban is ki lehet kifizetni.

Nem Magyarországon dolgozol, netalán világkörüli útra indulsz, euroba fektetnél, vagy szimplán a szomszédos országok egyikében tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Tehát az árfolyam keveseknek közömbös.

(Köztudottan bevezetése óta az euro - az európaiak egységes valutája - a második legjelentősebb tartalékvaluta, valamint a második legtöbb forgalmat bonyolító pénznem az amerikai dollár mögött, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben jelen levő készpénzállomány.)

Egy szó mint száz, szeretnéd tudni milyen friss euro árfolyammal kalkulálhatsz.

Honlapunkon tájékoztatásul közöljük a közkedvelt magyarországi pénzintézetek (pl. OTP)és az MNB hivatalos, friss aznapra vonatkozó euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Többek között az is az is megfigyelhető, hogy az egyes bankok kurzusai milyen mértékben különböznek a mintának számító MNB középárfolyamtól, azaz milyen marzzsal dolgoznak.

Emellett olvashatók a kiválasztott banknál a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) irányuló váltási árfolyamadatok is.

Egyéb pénznemek mellett mindenekelőtt az euro eddigi időszak árainak hullámzásáról diagram ad mindent elmondó képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-01-23 20:49