Gázszerelő javaslatok tapasztalt szakembertől

A korosodó gázkészülék borzalmas hatásfoka miatt sokkal több pénz megy el gázdíjra. A jó gázszerelő díja sokszorosan megtérül egy zavartalanul működő konvektorral

Gázszerelő - Hazánkban számos lakást veszélyeztet a szénmonoxid mérgezés a régi gázfűtési rendszer miatt. A húsz évnél régebbi készülékek száma átlépi a 30 ezret. Az idős konvektorok komolyan veszélyeztetik egészségünket. Saját magunk miatt szerfelett fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessük gázszerelővel a gázkészülékeket.

A gáztűzhely bekötés ára igen sokszínű. Pár feltétel alakítja ki a végleges költséget. Először minden esetben a gázszerelő vállalkozónál kell érdeklődni. A gáztűzhely bekötés ára a távolságtól is függ. Célszerű megkérdezni a gázszerelőt a kiszállás költségéről. Ugyanakkor van-e a kiszállási díjon kívül valamilyen plusz díj. Gázszerelő tippek a gebegaz.hu honlapján. Egy remek gázszerelőt megtalálni nem is egyszerű elfoglaltság. Magától értetődően egy jó gázszerelő weboldalon ezeket a díjakat is fellelhetjük.

Rendszeres karbantartással a gázkonvektor működési ideje nő. Sok pénzt lehet megtakarítani karbantartással, mivel kevesebbet kell fizetni cserére. Kiemelten fontos szezononként minimum egyszer kivizsgáltatni egy rutinos gázszerelővel a gázkészülékeket. A gázszerelő megkeresi a legapróbb hibákat is és tanácsokat ad a gázkonvektor élettartamának növelésére.

Címkék: gázszerelő

Forrás: gebegaz.hu, 2017-01-30 11:22