Profi autós kihangosító vásárlás olcsó áron

Káprázatos autós kihangosítót vásárolhat barátságos árakon. Autós kihangosító megrendelés előtt mindenképpen tekintse meg ezt a hírt

Autós kihangosító beszerelés - USB csatlakozón át feltölthető a mobiltelefon. Egy profi autós kihangosító belső mikrofonja kiszűri a zajokat és úgy is szuper minőségben veszi a hangot ha a kihangosító távolabb van a sofőrtől. Az egyik leghatalmasabb online kereskedőjénél máig 5600 ember küldte el véleményét és 4,5 csillagot ért el az elérhető ötből. Autós kihangosító javaslatok a gogroove.hu weboldalán. A tökéletes autós kihangosítóhoz 3 év garancia is tartozik. A Flexsmart X2 egy szivargyújtó csatlakozóval bír, amelyhez egy rugalmas nyak van csatlakoztatva.

A tökéletes autós kihangosító végén helyezkedik el a vezérlő egység. A vezérlőn található nyomógombokkal felvehetjük a telefon hívást illetve letehetjük. A számokat válthatjuk előre hátra illetve megállíthatjuk illetve indíthatjuk. Egy tökéletes autós kihangosítón van egy tekerhető gomb is amivel a hangerejét tudjuk beállítani, illetve a frekvenciát tudjuk manuálisan váltani. Az autós kihangosító vezérlőn található mikrofonon keresztül telefonjainkat kihangosítva is bonyolíthatjuk.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2017-01-27 13:45