Részecskeszűrő kiiktatás

Használt kocsi vétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - Használt személygépkocsi vásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnos rengeteg alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül. Részecskeszűrő javaslatok a reszecske-szuro.hu weboldalon. A működésképtelen részecskeszűrőt cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon borsos költségű, amíg utóbbi olcsó trükk.

A részecskeszűrő gondja túlnyomóan 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez leginkább az autó használatbavételétől függ. Akik kifejezetten városban használják, korábban szembesülnek a nehézséggel. A részecskeszűrő regenerálja önmagát. Viszont ehhez nagyobb fordulatszámon kell kocsikázni hosszabb ideig. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon fedezhető fel több tanács. A regenerálódás folyamata elindul, a részecskeszűrőben fellelhető szennyeződés kiég.

A részecskeszűrő cseréje nagyon drága díj. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer forint. Rengeteg rémes hír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, merthogy a javítás költsége nagyon sok.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-03-16 22:39