Van egy különleges online rádió

Sok kedvelt felvétel egy kivételes online rádióban

Online rádió - Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép kollégákkal. Módfelett csodálatos, hogy az online rádióban 20 műsorvezető munkát végez önkéntesként.

Az online rádió személyzetének mérvadó, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársát. Fontos feladata az ismert online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni tehetségüket. Online rádió hírek ezen a weblapon. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint látó munkatársainak.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Napjainkban már számtalan helyen található érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a sérült személyek világát. Ebben partner a nem mindennapi online rádió.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-03-31 18:51