Rejtett IP kamera rendszer

IP kamera rendszerek online és mobilos eléréssel

IP kamera - Az IP kamera rendszerek már nem csakis a vállalkozások számára hozzáférhetőek, mint 10 évvel korábban, hanem egyszerű felhasználók részére is. IP kamera rendszerek internetes és telefonos eléréssel. Az Őrködő webshopon megoldást találunk lakásunk megvédésére és a nekünk létfontosságúnak tartott eszközök szakadatlan felügyelet alatt tartására IP kamera rendszerrel.

Az IP kamera őrködő rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő szereppel, amit időbeli sorban megjelenít és dokumentál a háttértárolóra. A high-tech technikának hála akár 3 megapixeles felbontást is tudunk produkálni elérhető és olcsó áron. Az IP kamera rendszerek a gondos mérnöki tervezésnek köszönhetően elenyésző technikai hajlammal, jelentősebb ismeretek nélkül is pillanatok alatt otthon is beszerelhetőek.

Az érintőképernyős app segítségével okostelefonjáról egy pillanat alatt megvizsgálhatja az IP kamera távol levő élőképet. Azonfelül a laptop böngészőjének is megnézheti azokat. Az adathordozó tárhelyétől és a mozgási esetek sűrűségétől függően akár több napi vagy havi IP kamera felvételeket is tudunk tárolni a modern videó rekorder készülék jóvoltából. Nem marad felügyelet nélkül bútora utazáskor sem. Mert azt a messzi elérés alkalmazásával weben keresztül is vizsgálhatja az IP kamera képén keresztül.

Címkék: IP kamera

Forrás: orkodo.hu, 2017-04-08 20:32