Paplan bőséges kínálata

Pénztárca kímélő paplan árak minden egyes korosztály részére

Számottevő kritériumnak kell eleget tennie a fedőanyagnak. Tudásbázis az Otthonkomfort paplan honlapon. Van 90 fokon mosható paplan, mely kimagasló egészségügyi szempontoknak megfelel. A gyártók bőséges figyelmet fordítanak a paplan fedőanyagának színvonalára, hiszen ez érintkezik bőrünkkel alvás folyamán.

Műszál töltésű takarók jókora körben ismertek. Merthogy az innováció során rájöttek a gyártók, hogy a réteges poliészter szál pompás hővezetési jellemzővel bír. Légáteresztő, a test hőmérsékletét villámgyorsan átveszi. Rájöttek erre a sportszer gyártók is, technikai ruházatban is előszeretettel alkalmazzák. Gyakran használják hegyi túrafelszerelésekben is kiválló tulajdonságai miatt.

A természetes összetételű paplan rajongóira is gondoltak a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot pamutból készítik. Bőrünk csak naturális anyagokkal érintkezik. A paplan technológia vadiúj találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel. Mely befolyásolja a test hőmérsékletét. Hidegben melegséges érzést nyújt, nyári hőségben finom hűs érzetet generál.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-12-26 20:53