Rendkívüli online rádió

Nagyon sok imádott felvétel az online rádióban

Sajnos hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. A Lépés Rádió online rádió honlapon található ötlet. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban. Ma már számos helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült emberek életét. Ebben segít a különös online rádió.

Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Felettébb döbbenetes, hogy az online rádióban húsz műsorvezető szorgoskodik önkéntesként.

Meghatározó célja a kedvelt online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják feltárni tehetségüket. Az online rádió személyzetének sarkalatos, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársát. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége abszolút ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-04-20 15:11