Tintapatron beszerzés

A tintapatron árán sok pénzt takaríthatunk meg

A tintapatron elképesztően magas áron vásárolható meg. Nyomtatni muszáj, de nagyon nem mindegy, hogy milyen magas áron rendelünk tintapatront. Napjainkban már az irodai nyomtatók az életünknek ugyanolyan természetes részét képezik, mint az egyéb számítástechnikai eszközök.

A Canon nyomtatóknál még reménytelenebb a helyzet. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 forint körül van. A többi HP és Canon tintapatronok is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágák lettek. De nyomtatni muszáj. A tintapatron díjak ma már a csillagokban vannak. Csak egy pár példa: egy HP 301-es fekete patron a boltokban 4000 forint felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 Ft.

A RefillParadise.hu egy tökéletes megoldást ad erre a kérdésre: olyan tintapatron utántöltő kitteket ad, amellyel bárki újra tudja tölteni a kifogyott tintapatronjait, biztonságosan és nagyon egyszerűen el tudja végezni a fúvókalégtelenítést, amely nélkül a tintapatron feltöltése csak egy felesleges próbálkozás lenne, hiszen enélkül a tintapatronok gyorsan tönkremennének. Nem véletlenül keresik olyan sokan a választ, hiszen mindig új tintapatront venni az egy nagyon költséges mulatság. Ráadásul a RefillParadise.hu utántöltő kittjeit csupán egyszer kell megvásárolni, mert azután már elegendő csak a külön kiszerelt tintákat megvenni. Részletek a Refillparadise tintapatron blogon.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-04-01 16:27