Online rádió trendi műsorokkal

Nem mindennapi online rádió célja főleg az, hogy a mozgássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljesen ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. Az online rádió csapatának alapvető, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársát. Meghatározó célja az ismert online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni képességeiket. Tippek a Lépés Rádió online rádió weblapon.

Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép kollégákkal. Roppantul lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz munkatárs tevékenykedik önkéntesként.

Ez idő tájt már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a sérült emberek világát. Ebben segít a nem mindennapi online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort vezetni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-08-19 17:26