Most érdemes tanulni! Piacképes szakma = biztos munkahely


Az elmúlt évtizedben a felnőttek oktatása és képzése egyre nagyobb figyelmet kapott. Ma már elfogadott nézet, hogy bizonyos időközönként meg kell újítanunk ismereteinket, esetleg teljesen új szakmát kell elsajátítanunk.
 
FEOT Kft. Gy-M-S megyében és szombathelyen végez felnőttképzési  tevékenységet. Az OKJ-s képzések oktatásán kívül önálló vizsgaszervezési jogosultsággal is rendelkezik, így a képzésben megszokott körülmények között –nem idegen környezetben - tehetnek vizsgát a hallgatók.

Tapasztalatunk szerint, néhány éve a munkavédelmi és tűzvédelmi képzések iránt növekedett meg a kereslet, jelenleg azonban az ingatlanszakmai képzések szárnyalnak. Ennek kettős oka van: egyrészt a vállalkozásokat jogszabály kötelezi munkavédelmi, tűzvédelmi szakember foglalkoztatására, valamint az ingatlanszakmai tevékenység is csak a törvényben meghatározott szakképesítés birtokában végezhető. Másrészt a munkahelyet kereső vagy váltani szándékozók célozzák meg ezeket a szakmai területeket, nem kis sikerrel.

Az ingatlanos szakmák sikerét a jelenleg száguldó ingatlanpiac tovább erősíti, így az intézménynél ingatlanközvetítő, társasházkezelő, ingatlanvagyon-értékelő (értékbecslő) képzést szerzett hallgatóknak azonnali munkalehetőséget tudunk kínálni.

FEOT Kft.-nél elvégezhető  munkavédelmi technikus, tűzvédelmi előadó és az erre épülő  tűzvédelmi főelőadó, továbbá a  személy és vagyonőr, az ingatlanközvetítő, a társasházkezelő, az ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő képzések közül az alacsonyabb és a magasabb iskolai végzettséggel is választhatnak piacképes szakmát.

Foglalkoztatást Elősegítő, Oktató és Tanácsadó Kft.-nél a képzésekre jelentkezőket állandó kedvezmények és egyedi akciók várják.

 

Kerti grill árak - Kedvezményes árú grillsütő megrendelés tippekKerti grill árak - Kedvezményes árú grillsütő megrendelés tippek
Amit lazy bag és az aktív pihenés vendégház témában mindenképp tudni kellAmit lazy bag és az aktív pihenés vendégház témában mindenképp tudni kell