Akciós tintapatron utántöltése

A tintapatron árán sokat tudunk megtakarítani

Festékpatron nyomtatóba - Amikor viszont új tintapatront vásárolnánk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kell értük fizetnünk. Ráadásul külön a fekete patronért és külön a színes tintapatronért. Manapság már egyetlenegy vállalkozó se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 250-300 oldal kinyomtatása után üresek lesznek.

Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövidesen bekövetkező tönkremenetelét okozhatja. A fő probléma tintapatron utántöltésnél, hogy minden esetben a nyomtatópatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés.

A RefillParadise patrontöltő készletei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron az utántöltést bárki, mindenféle hozzáértés vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A Refillparadise tintapatron weblapon található még több részlet. A nyomtatási költségek így – a tintapatron típusától és beszerzési árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE redukálódnak. Nem mindegy, hogy milyen módon oldjuk meg a tintapatron (HP patron 650) feltöltését.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-05-28 16:19