Különös online rádió, rádióhallgatás mobilon

Internet rádiók hallgatása: Rengeteg közismert zene az online rádióban

Rádióállomások listája - Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat ép kollégákkal. Felettébb csodálatos, hogy az online rádióban húsz műsorvezető húzza az igát önkéntesként.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Fontos célja a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni képességeiket. Az online rádió, magyar internet radiok személyzetének lényeges, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje sérült embertársát.

Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban. Tippek a Lépés Rádió online rádió honlapon. Korunkban már sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a sérült egyének életét. Ebben partner a kivételes online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-10-21 21:25