Részecskeszűrő tisztítás (légtömegmérő) kiiktatás

Kipufogó klinika - Gondolhatunk a részecskeszűrő tisztítás hibájára, ha a személygépjármű fogyasztása nőtt míg a teljesítménye jócskán csökkent

Egy kifogástalan részecskeszűrő tisztítás a korom kilencven %-át képes magába fogni. A részecskeszűrő tisztítás feladata az, hogy meggátolja az egészségroncsoló anyagok szabadon távozását. Temérdeken nincsenek tisztában azzal tudják, hogy a dízel járművek rendelkeznek.

Részecskeszűrő tisztítás (légtömegmérő) kiiktatás
Részecskeszűrő tisztítás (légtömegmérő) kiiktatás

Az elromlott javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon magas kiadás, míg utóbbi olcsó megoldás. Régebbi kocsi vétele előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a FAP adalék feltöltés állapota. Sajnálatos módon tömérdek alkalommal a FAP adalék feltöltés el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A FAP adalék feltöltés állapota nem vizsgálható meg leszerelés nélkül.

Használtautó Szűrőrészecske: Az elromlott korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően magas költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát módszer. Régebbi autó vétele előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő tisztítás házilag állapota. Sajnos számos alkalommal a részecskeszűrő tisztítás házilag el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő tisztítás házilag állapota nem vizsgálható át leszerelés nélkül.

Szűrőrészecske Szilent - A részecskeszűrő csere tisztítja önmagát. Ám ehhez magasabb fordulatszámon kell autózni huzamosabb ideig. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő csere blogon. A regenerálódás menete elkezdődik, a megtalálható szennyeződés kiég. A részecskeszűrő csere gondja leginkább 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez többségében a személygépjármű használatától függ. Akik kimondottan városban használják, hamarabb találkoznak a komplikációval.

Szűrőrészecske Kipufogóvég: Hibás cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul magas költségű, míg utóbbi pénztárcabarát trükk. Régebbi gépjármű megvétele előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő tisztítás árak állapota. A Szűrőrészecske részecskeszűrő tisztítás árak weboldalon fedezhető fel még több tanács. Sajnálatos módon tömérdek esetben a részecskeszűrő tisztítás árak el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő tisztítás árak állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül.

A részecskeszűrő hiba jelei kitisztítja önmagát. Ám ehhez intenzívebb fordulatszámon kell vezetni hosszabb ideig. Adatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő hiba jelei weboldalon. A regenerálódás menete beindul, a megtalálható szennyeződés kiég. A részecskeszűrő hiba jelei gondja legfőképp 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez jórészt a személygépkocsi használatbavételétől függ. Akik kimondottan városban használják, gyorsabban találkoznak a problémával.

Gondoljunk a katalizátor tisztítás hibájára, ha a kocsi fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye különösen csökkent. Ha a katalizátor tisztítás ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autózzunk ki az autópályára és pörgessük meg a fordulatszámot. A Szűrőrészecske katalizátor tisztítás weblapon olvasható még több adat. Ha azonban ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy katalizátor tisztítás szakembert. Aki egy új katalizátor tisztítás árának töredékéért kipucolja a .

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2020-07-11 17:43